2019 Велики догађаји

- 2021-06-04-



1. У фебруару 2019. компанија је од централне владе добила 150 000 јуана посебних средстава за развој малих и средњих предузећа (у 2018. години, финансирање интелектуалне својине за мала и микро предузећа).

2. У марту 2019. компанија је ушла у базу података о првој серији кинеских малих и средњих предузећа заснованих на технологији.

3. У марту 2019. године, компанија је позвана да учествује на „Шеснаестом међународном лабораторијском инструменту за медицину и трансфузију крви и Екпо Екпо (ЦАЦЛП)“. Током изложбе, компанија је поставила велики штанд и током изложбе покренула „Вагиналну микроеколошку свеобухватну анализу процене“. Систем “изазвао је широку забринутост у индустрији.

4. У априлу 2019. компанија је кинеском удружењу медицинске опреме прогласила пројекат „Интелигентни робот за пречишћавање микробних узорака“; јула исте године пројекат је уврштен у „Каталог производа медицинске опреме са вештачком интелигенцијом“.

5. У мају 2019. године компанија је позвана да учествује на „81. кинеском међународном сајму медицинске опреме (пролеће) (ЦМЕФ)“. Током изложбе компанија је поставила кабину за производе великих размера, а публика испред кабине била је бескрајна.

6. У мају 2019. године, независни истраживачки и развојни пројекат компаније „Развој комплета за испитивање пепсина заснован на имунотурбидиметријској методи ојачаној латексом“ успешно је укључен у прву серију планова пројеката технолошких иновација у провинцији Схандонг 2019. године.

7. У јуну 2019. компанија је покренула пројекат за примену интегрисаног система управљања информатизацијом и индустријализацијом.

8. У јулу 2019. године компанија је процијенила као десету серију провинцијских „специјализованих, специјализованих и нових“ малих и средњих предузећа од стране Одјељења за економију и информационе технологије провинције Схандонг. Карактеристике „Специјализованог, специјализованог и новог“ су: специјализација, усавршавање, специјализација и новина.

9. У августу 2019. године компанија је од Бироа за научно-технолошко економско пословање компаније Јинан Хигх добила 2019. покрајинске фондове за развој науке и технологије (фондови за финансирање субвенција за истраживање и развој предузећа) и општинске фондове за субвенције и субвенционирање на нивоу округа. -техничка зона.

10. У августу 2019. године, производ компаније „Систем за претходну обраду микробних узорака“ изабран је као прва серија најповољнијих каталога индустријских производа у Јинану.

11. У августу 2019. компанија је извршила задатак прегледа националних предузећа супериорних у интелектуалној својини.

12. У децембру 2019. компанија је добила 50% друге серије 2019. корпоративних финансијских субвенција за истраживање и развој од Одељења за науку и технологију провинције Схандонг, што износи 106.700 јуана.

13. У децембру 2019. године, компанија је добила владину субвенцију од 150.000 јуана од Бироа за научно-технолошко економско пословање Јинан Хигх-Тецх Зоне у вези са оценом компаније 2018. године као „специјализованог, посебно-новог“ МСП на општинском нивоу.

14. Током извештајног периода, компанија је добила 12 нових патената на корисни модел и пријавила 12 нових патената на корисни модел и 4 патента на проналазак. На крају извештајног периода, компанија је добила 51 патентни лист, укључујући 2 патента на проналазак и 4 ауторска права на софтвер.